Din total-entreprenør innenfor bygg og anlegg.

I XROM Entreprenør samordner vi alle typer håndverk slik at våre kunder kun trenger å forholde seg til oss. Vi gjør det meste av innvendig rehabilitering; kjøkken, baderom, snekkerarbeid, gulv, maling, elektro- og rørleggerarbeid. I tillegg fokuserer vi på og har god erfaring med oppføring av nybygg og tilbygg.

Vi utfører alltid jobber ut ifra kundenes behov og ønsker. For å sikre kundens behov har vi stort fokus på oppdragsforståelse. Godt forarbeid og god kommunikasjon skiller oss fra de andre aktørene i bransjen. I tillegg har vi et overordnet mål om at det skal være enkelt for våre kunder å samarbeide med oss. For oss er profesjonalitet, trygghet og tillit avgjørende faktorer i ethvert kundeforhold.

Martin Ballangby, overser alle våre prosjekter og har over 16 års erfaring i bransjen. Vi utfører hovedsakelig oppdrag i Oslo området, rettet mot både privat- og bedriftsmarkedet. Kontakt oss for alt fra totalrehabilitering til enkeltstående oppdrag, så kommer vi innom på en uforpliktende, gratis befaring.